2023-07-30
食好野時間又到啦😏😏生日係會食多少少正野架啦。。今次又係日整野。。原本係想食OᗰᗩKᗩSE。。佢呢間本身都有好多SET ᗪIᑎᑎEᖇ。。我亦都無揀到。。諗諗下最驚係無我想食嘅野。。最黎揀左散叫。。佢呢間日本餐廳嘅食材超新鮮。。仲好精緻。。野食貌相已經好吸睛加埋佢好新鮮。。我叫左一份刺身同一份壽司都好得👍🏼👍🏼我仲叫左碟燒鰻魚仲有最愛嘅免治雞肉棒。。2個口味都係我鍾意嘅。。有口感仲要有濃濃嘅汗配埋👍🏼👍🏼最後我仲叫左2走甜品。。都係即日由廚師整嘅。。我鍾意食個啲ᑕᖇEᗩᗰ ᗷᑌᖇᒪEE同ᗰIᒪK ᑭᑌᗪᗪIᑎG個啲野😏😏一見到呢2樣當然有叫到啦😏仲要佢係綠茶味嘅ᗷᑌᖇᒪEE。。即叫啦。。佢啲甜品唔太甜。。入口好滑好好味👍🏼👍🏼仲有佢餐廳本身有啲窩物。。我見隔離枱都食到好滋味。。下次我都會叫黎上試👍🏼👍🏼..🐟8 KIᑎᗪS Oᖴ ᑭᖇIᗰE SᗩSᕼIᗰI ᑭᒪᗩTTEᖇ🍣ᑭᖇIᗰE ᗩSSOᖇTEᗪ SᑌSᕼI (12 KIᑎᗪS)🍢KOᑕᕼI ᑭᖇEᖴEᑕTᑌᖇE SᕼIᗰᗩᑎTO ᖇIᐯEᖇ GᖇIᒪᒪEᗪ EEᒪ ᗯITᕼ SᗯEET SOᖇY SᗩᑌᑕE🍗ᒍᗩᑭᗩᑎESE ᗰI
生日係會食多少少正野架啦。。
今次又係日整野。。原本係想食OᗰᗩKᗩSE。。
佢呢間本身都有好多SET ᗪIᑎᑎEᖇ。。我亦都無揀到。。
諗諗下最驚係無我想食嘅野。。最黎揀左散叫。。
佢呢間日本餐廳嘅食材超新鮮。。仲好精緻。。
野食貌相已經好吸睛加埋佢好新鮮。。
我叫左一份刺身同一份壽司都好得👍🏼👍🏼
有口感仲要有濃濃嘅汗配埋👍🏼👍🏼
最後我仲叫左2走甜品。。都係即日由廚師整嘅。。
一見到呢2樣當然有叫到啦😏
仲要佢係綠茶味嘅ᗷᑌᖇᒪEE。。即叫啦。。
佢啲甜品唔太甜。。入口好滑好好味👍🏼👍🏼
🍗ᒍᗩᑭᗩᑎESE ᗰIᑎᑕEᗪ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗷᗩᖇ ᗯITᕼ ᒍᗩᑭᗩᑎESE EGG
🍮GᖇEEᑎ TEᗩ ᑕᖇEᗰE ᗷᖇᑌᒪEE
🍮ᕼOKKᗩIᗪO ᗰIᒪK ᑭᑌᗪᗪIᑎG
📍 FUMI (中環)
中環德己立街30-32號加州大廈6樓
@fumilkf
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#fumi#fumilkf#japanesefoodhk#japanesefood#central#centralfood#lankwaifong#蘭桂坊#中環美食