2017-12-27 758 views
夜晚同班friend玩完比佢哋帶咗我嚟呢度食消夜,叫咗好多串串燒。串燒有好多款揀,雞肉串雞軟骨串豬肉串豬頸肉串羊肉串等等等着任你串,大部份都係$10一串,有啲12或者14,雖然等左有啲耐,但係咁tasty咁fresh都係值得嘅!我個人推介豬軟骨墨魚丸同埋肥牛金菇串,Wow 正!同埋我見到對面枱有個人拎住隻大炸雞髀食,好似大好juicy咁,食得津津有味,食到佢舔晒利咁,搞到我都想叫返隻雞脾食,可惜太飽lol,下次一定會試。但係我自己就覺得我叫左嗰四隻炸雞翼唔係好抵,雞翼好似縮左水咁,兩三啖食完,仲要冇乜味,Oh no!可惜今次只係食個消夜,我見到餐牌上都有幾多晚餐揀,乜飯乜麵乜粉都好似有咁,都幾吸引下。Anyway, 呢間大排檔啲嘢overall都幾正下,坐得OK,食得OK,OOKK咁,都幾滿意下,我哋九個人食咗一人$65 ,好似好貴咁但係我哋真係叫咗同埋食咗好多野,特別係串燒,所以如果大家經過嘅話應該係串返幾串串燒,不妨可以試吓其他唔同菜式,然後話我知好唔好味!

2017-12-27
$65 (Last Night Supper)