2020-03-01 70 views
呢間餐廳座落係百德新街,有一整條美食街把餐廳都串連起來~ 餐廳的裝潢偏向西式,估唔到竟然係日式料理餐廳😂😂😂係落單嘅時候店員向我地表示因為餐廳呢刻只得一個主廚,所以只可以點串燒和部分炸物...所以我地唯有試下佢嘅串燒啦😉咁多款之中我最推介牛油果配意大利軟芝士和豬腩肉露筍卷~☺️ 估唔到焗熱左嘅牛油果係咁幼滑柔軟,牛油果嘅油香配埋意大利軟芝士嘅鹹香真係好夾呀~😋 豬腩肉露筍卷都好好食,燒到好香口嘅豬腩肉包裏住嫩滑嘅露筍~🤤食串燒又點可以唔配酒呢😆 餐廳都有唔少酒類選擇,連自家製嘅手工啤酒都有,不過苦味比較重,我都係比較中意飲有甜味嘅apple crumble~ 😝😝

牛油果配意大利軟芝士
三文魚魚腩
Coedo  毬花
Zeffer  -  Apple  Crumble
2020-02-24
$250 (Dinner)