之前行過想walk-in 試下,但full 咗唔成功,當時即刻book 埋位,用餐當晩平日6:30 入到去,一個人都冇,我哋心諗平日同星期六差咁遠?🤔 點知我哋食到一半8:00 前已經差唔多full house, 如果有心試記得訂位,眼見店內連壽司bar 大約得13/14 個位 。食物方面, 我自己特別鐘意北寄貝刺身、吞拿魚壽司三點同海膽壽司🍣 北寄貝一食就知好新鮮但要讚嘅係師傅處理得好好,令到口感特別爽👍🏼 吞拿魚壽司三點就啱曬我,有齊赤身、中拖同大拖羅 😋 做緊19 週年優惠$138 幾抵食居酒屋當然要試埋串燒,我哋試咗五/六串 ,全部都燒得啱啱好,送酒一流,燒雞全翼個雞皮真係燒到脆皮,最後重點推介燒白鱔,一黎唔多地方做燒白鱔,二黎尼間燒白鱔會食得出係用新鮮貨唔係急凍貨,燒完成舊肉依然厚實多汁👍🏼
北寄貝+赤貝
吞拿魚壽司三點盛