2024-06-20 1880 views
星期五六限定,串燒啤酒宵夜放題 $198廿款串燒任食,即叫即燒,大推無骨雞中翼,啖啖嫰滑雞肉!我Encore左4轉阿!蜂蜜芥末鴨丸都幾得意,中間好似有軟骨咁口感爽脆;紅柳枝羊肉串,羊肉味吃起來特別香;珍寶煙肉香腸串好似係用煙肉包住司華力腸咁,好大枝野!食左咁多肉,蔬菜頪都有個串燒交通燈,是三色椒釀蝦滑,都幾好食,仲食左兩條燒茄子,見茄子皮無燒燶,真係可以連皮都食埋!最後要食埋串燒鮮菠蘿,見佢係一條條咁燒,燒好再斬件,比較厚身,又甜又多汁。餐廳長期跟香港品牌啤酒合作,食串燒放題加$60可以任飲本地品牌S-Class的原漿啤酒,5%濃度幾易入口,其實一人飲一枝已經回本,因為出面賣緊一枝都成80蚊!下次叫多幾個朋友一齊食串燒暢飲先得!串燒啤酒宵夜放題
星期五六限定,串燒啤酒宵夜放題 $198
串燒啤酒宵夜放題