2022-11-06 13 views
天氣開始轉涼,食串燒嘅季節又到啦,所以同朋友去了串燒陣食串燒。炸雞軟骨 - 即叫即炸,上枱時重係熱辣辣嫁。雞軟骨爽口彈牙,加上調味粉,好食到停唔到口😍燒五花腩肉串 - 五花腩的油香加上味粉,香氣撲鼻,令我食唔停口。燒四季豆 - 由於加上了串燒的味粉,所以令到新鮮的四季豆味道更吸引。燒冬菇 - 大大隻冬菇,好香冬菇味,冬菇好爽口,加上味粉,無得彈。燒八爪魚鬚 - 非常鮮味,八爪魚鬚好有咬口。燒娃娃菜 - 燒過的娃娃菜非常香口,但又保留了娃娃菜的鮮甜,估唔到燒娃娃菜都幾好食。燒腸仔 - 我點了燒司華力腸、脆皮腸、台灣腸 及 炸鵪鶉蛋。燒司華力腸我最鍾意,因為啖啖肉😂 另外,最特別係炸鵪鶉蛋,我第一次食,外皮香脆,內裏有蛋香及軟淋淋,唔錯唔錯😀食串燒點可以無可樂,加埋罐可樂,無得輸呀👍🏻👍🏻

燒八爪魚鬚 - 非常鮮味,八爪魚鬚好有咬口。

食串燒點可以無可樂,加埋罐可樂,無得輸呀👍🏻👍🏻
2022-11-01
Type of Meal