2021-08-03
今晚有婆婆湊兩兄妹,Full time mom終於可以同閨蜜去食至愛嘅串燒。 一去到門口, 完全感受到日本風, 實在太想去日本旅行了。首先, 前菜朋友叫了雞刺身, 本身非常怕腥味的我居然一吃喜歡上, 鮮甜無比!然後,少不了我最愛嘅雞翼和牛舌, encore 了兩次, 配上店員介紹的日本啤酒, 太幸福了!和牛漢堡非常美味, 用的夾餅非常特別。可惜今晚冇燒飯團,下次一定要再叫。最特別係個煙燻雞丸,個盒一拉開有煙漂出嚟嘅特別效果,非常有驚喜, 下次一定要帶兄妹黎試。另外, 和朋友試了提燈。 看了餐牌的英文才知道是雞的卵巢和輸卵管, 聽店員講唔係成日有貨,所以都硬着頭皮一試。原來個提燈係好好味架,非常香濃的雞蛋味道, 一吃再吃🤣🤣🤣聽店員講原來女性食會好補身㗎,下次一定要再同閨蜜你食😍😍😍總括而言,這間餐廳性價比非常高,而且非常驚喜,環境又好舒服,絕對係放鬆嘅好地方!
!