2020-04-17
🍢🍡隱世串燒店系列😽▫️餐廳:隱町▫️地點:全香港有1️⃣間分店📍 太子花園街239號嘉慶苑地下C號舖(港鐵太子站 A 出口, 步行約4分鐘)▫️營業時間⏰:星期一至日 6:00pm - 01:00am▫️價錢:~$70+—美味:🍢🍢🍢環境:🍢🍢🍢價錢:💰💰💰💰—依間真·係隱世串燒店,係條小巷入面,外圍裝修得幾靚🤣💕有小木屋既感覺,入面雖然細細地,但有warm既感覺☺️—📍鹽燒雞肉串($38)☺️佢哋既雞肉又真係唔錯,大舊而且多汁,仲有啲啲鹽係上面,餸酒一流🤣(雖然👧🏻👦🏻冇飲👉🏻👈🏻)—📍日式炸雞($58)都唔錯🤣好脆身而且夠多汁同夠味☺️加埋沙律醬好食啲—建議係依間都係主打食雞串燒同雞燒物🐓🦃—#好西 #打卡 #甜品 #隱町 #旺角 #油麻地 #旺角美食 #正餐 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #燒物 #lunch #chicken #chickenhill #西檸雞 #地道美食 #amy_in_mk #雞翼控 #串燒 #酒 #雞翼控 #雞
▫️餐廳:隱町
▫️地點:全香港有1️⃣間分店
▫️價錢:~$70+
美味:🍢🍢🍢
環境:🍢🍢🍢
價錢:💰💰💰💰
—
📍鹽燒雞肉串($38)
—
📍日式炸雞($58)
都唔錯🤣好脆身而且夠多汁同夠味☺️加埋沙律醬好食啲
建議係依間都係主打食雞串燒同雞燒物🐓🦃