2024-11-22 78 views
而家每次想食串燒,一定諗起燒烤堂我一向都好鍾意食串燒,但係好多串燒店都唔方便帶小朋友去,燒烤堂環境闊落,而且仲有卡位,又超多食物同款式選擇,最適合一家大細一齊去食焦糖青蘋果鵝肝多士 │ $108重點推介‼️ 大大塊鵝肝入口即溶,加上香脆牛油多士,仲有焦糖青蘋果減輕油膩感,食一啖已經滿口都係豐富油脂香,一試難忘蒜蓉燒蠔(兩隻) │ $88食串燒又點少得生蠔,肉質肥美鮮甜,加埋惹味蒜香,邊有得輸手切新鮮牛胸爽 │ $22爽脆的牛胸爽,帶少少煙韌口感,每一啖都係豐富的牛油香氣鹽燒原塊雞皮 │ $22從來未食過咁大塊雞皮,燒得勁香勁脆,完全無油膩感,小朋友試咗一細啖之後就已經直接成塊搶走咗😂明太子雞腿肉 │ $28非常嫩滑Juicy的雞腿肉,配上明太子醬,增添一份微辣鹹香,成功將口感同味道提升一個層次另外仲試咗好多款串燒,但係款式多到根本一次試唔晒,小朋友就最鍾意就一定係牛油蜜糖粟米($20),另外仲食咗超大碗鰻魚炒飯 ($58),我見到Sapporo 生啤($48)買一送一就當然唔會放過啦,加埋日式燒白鱔($48)同埋雞腎($20),送啤酒真係一流超滿足的串燒體驗,下次一定會再試埋其他款式
而家每次想食串燒,一定諗起燒烤堂

焦糖青蘋果鵝肝多士 │ $108

蒜蓉燒蠔(兩隻) │ $88
食串燒又點少得生蠔,肉質肥美鮮甜,加埋
惹味蒜香,邊有得輸

手切新鮮牛胸爽 │ $22
爽脆的牛胸爽,帶少少煙韌口感,每一啖都係豐富的牛油香氣

鹽燒原塊雞皮 │ $22

明太子雞腿肉 │ $28

超滿足的串燒體驗,下次一定會再試埋其他款式