2011-12-16
朋友極力推介, 未食都已經流口水, 結果不負所望真係好食到不得了. 一行3人本來都諗住唔可以叫太多嘢食, 但好在上品很多火煱配料都可以雙併的, 很適合我們人少少又想烚吓烚吓的人 我們被安排坐卡位, 椅背夠高好有privacy. 斜斜地仲睇到電視 good 先來一盤混醬, 很喜歡這個動作, 好像兒時在酒樓悶悶地, 將d甜醬 mustard 左 lo 右 lo 一樣. 好好玩 我們order 了一個香濃豬骨湯底, 除了豬骨仲有雞腳, 豬骨雞腳都好林好入味, 至於火煱料真係好新鮮, 要讚當然係d手打丸, 醬爆蝦子芝士各式其適, 林林總總應有盡有, 總之見到張落單紙真係樣樣都想試, 樣樣都想 tick. 最後附送小小布甸甜品, 唔同形狀好得意, 大家都好滿足飽飽地離開
Other Info. :
唯一小插曲係有十下十下既waiter唔知係咪眼瞓, 放底 jar西瓜汁好快又返嚟拎走, 我地再問佢: 頭先jar西瓜汁去左邊? 佢先又拎番嚟, 好似發緊夢咁 :o