Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2022-10-18 223 views
有2位主子陪我食lunch 我覺得好幸福呀綠色主題 counter 餐廳內都以綠油油樹葉 🍂 花花做裝飾 環境舒服 枱與枱之間有空間感 唔壓迫 而且有素食餐牌 黑松露雜菌意粉$118意粉軟硬適中 熱辣辣 頓時無左果份抗拒菇感 微微黑椒辣味 證明廚師整得好好味 好老實懷孕後已經好無食菇 唔係無得食 而係每次入口都好抗拒素食全日早餐$108 友人叫左全日早餐 係蛋奶素 有大啡菇 茄汁豆 牛油果 蛋 牛角包 蕃茄等等 睇佢表情應該唔錯 另外 我地仲order 左印圖畫咖啡同朱古力飲 一杯Tiger 1杯花弗 印咩圖案都得 但一定要清晰既相印出黎先靚 由於無提供植物奶選擇 純素者及乳糖不耐症者不適合飲用
有2位主子陪我食lunch 我覺得好幸福呀

黑松露雜菌意粉$118