2022-08-03 74 views
琴晚諗起呢間响屋企附近嘅餐廳, 我哋兩個人都想食呢度既拼盤, 包括有三文魚多士,雞翼,豬仔髀,沙律,炸洋蔥圈,薯條等, 最啱兩個人一齊尼share食, 樣樣都係我中意食嘅野, 尤其是豬仔髀啲肉質嫩滑, 心思思食過幾次都仲想食😁 •喺薯條上面鋪滿住至愛嘅蕃茄汁碎肉淋喺面, 好味到手指都食埋, 多士上面又有我至愛嘅三文魚同埋三文魚子, 脆卜卜好好味😋 食餐期間見有不少人都買呢個拼盤外賣😀•另外又落咗單熔岩芝士醬漢堡, d芝士汁勁濃, 配有我最中意嘅薯條, 點埋芝士醬汁食仲正🤤•總體尼講, 呢度嘅食品質素以呢個價格算抵食👌•

總體尼講, 呢度嘅食品質素以呢個價格算抵食👌•