2021-06-08 630 views
是日藍母生日, 最好既生日禮物就係繼續帶佢食高質黃店.店員服務態度有禮制服整潔, 環境正常乾淨. 叫左6樣野:- 戈渣: 之前冇食過, 有D玉子豆腐既味道, 但口感又不盡相同. 熱辣辣YAM糖食又好鬼夾!- 豬肺湯: 每小盎有2舊豬肺好多豬肉. 豬肺好爽我鍾意, 但杏味唔出有D失望. - 叉燒: 偏瘦, 普普通通不過不失, 不叫也罷. 逸東果個出色好多.- 金華莧菜: 侍應話而家莧菜靚咪試下囉. 又幾好喎, 冇咩渣. 金華火腿建議切絲, 啪咁大塊太咸了.- 炸子雞: 早3日訂既. 出色之作! 真係外皮脆, 入面嫩滑又冇血水, 調味做得岩岩好. - 焗魚腸: 一D都唔腥唔苦, 焗到好脆口, 好食! 原本後加左個鱔炒飯, 不過食晒D野, 催左2次, 前後等左半粒鐘都有都仲未黎, 就cancel了. 樣樣都係手工心機菜, 好考功夫. 我係食得開心既, 但又唔算有驚喜. 一行4人埋單好似$1500左右.
是日藍母生日, 最好既生日禮物就係繼續帶佢食高質黃店.
店員服務態度有禮制服整潔, 環境正常乾淨.

叫左6樣野:
- 焗魚腸: 一D都唔腥唔苦, 焗到好脆口, 好食!

一行4人埋單好似$1500左右.
2021-06-05
$375 (Dinner)
Celebration
Birthday