2017-10-15 1416 views
暑假時興起一股千層蛋糕熱,紛紛上哂報呢個月賺六萬,果個悠閒開舖不愁生意。咁啱lamlamli喺公司附近,好幾次午飯時間走去想買一兩件試下都碰釘講緊係佢一點開門,真係日日12點幾已經有人好神心咁排隊等?誇張到咁嘅程度,仲要鬥快排真係唔好搞我喇,上網訂算啦所以八月尾訂,等足一個月。抹茶流心千層 $190 切左刀先記得影切落感覺好厚實,feel到一層cream一層皮堆砌而成果種實淨嘅感覺。190$係大個d嘅,既然等一個月,心諗不如買大個d嘛流心嘅部分剛好佔蛋糕嘅前端。蓋面嘅宇治抹茶粉好香好甘,食得出係靚嘅抹茶粉呀。個人比較鍾意有流心嘅部分,始終crepe cake對於我黎講真係太多cream食到一半已經有d飽膩啦。欣賞店主嘅心機堅持同努力,希望你多返少少笑容啦。
講緊係佢一點開門,真係日日12點幾已經有人好神心咁排隊等?

誇張到咁嘅程度,仲要鬥快排真係唔好搞我喇,上網訂算啦
所以八月尾訂,等足一個月。

抹茶流心千層蛋糕

抹茶流心千層 $190

切左刀先記得影

食到一半已經有d飽膩啦。

欣賞店主嘅心機堅持同努力,希望你多返少少笑容啦。
2017-09-27
Type of Meal