2022-12-27 173 views
麗城午餐,天氣凍凍地想食啲油膩嘢,可能因為多啲熱量身體嘅自然反應🤣🤣所以呢日諗住嗌d炒野,睇吓Menu,都係決定嗌食開嘅乾炒牛河!因為好好味又有牛油有鑊氣熱辣辣,河粉又彈牙可口落單過咗五至10分鐘就有得食啦好快手一想點就覺得好靚仔,雖然途中牛肉好似唔係見到好多,其實混合左喺入面有好多㗎 !仲有啲炒香咗嘅芽菜同埋九黃好正! 食乾炒牛河或者炒面一定要有辣椒醬!絕配!通常問侍應或者出面都有得拎因為炒野好有鑊氣,所以加咗罐凍嘅汽水嚟飲爽一爽佢!我鍾意飲Zero無糖汽水,而家呢度成日周不時有唔同嘅選擇好正!有白色可樂,無糖嘅雪碧同埋黑色嘅無糖可樂!一樣價錢我梗係要白色可樂啦,好味啲㗎嘢飲嗰邊慳返啲卡路里,中和返乾炒牛河嘅熱量食得好爽嘅一餐

落單過咗五至10分鐘就有得食啦好快手
絕配!通常問侍應或者出面都有得拎

嘢飲嗰邊慳返啲卡路里,中和返乾炒牛河嘅熱量
食得好爽嘅一餐
Type of Meal