想食BURGER, 見到山頂開咗間GORDON RAMSAY 旗下餐廳, 即刻係OPENRICE 頂枱試下先 :>餐廳環境一流, 感覺好溫暖, 坐位舒適, 最欣賞餐廳夠安靜, 可以細細聲傾偈, 情調唔錯.ORDER 咗 BRITISH BEEF BURGER, SHEPHERD'S PIE 同APPLE PIE --> BURGER PATTY 係AGED BEEF, 好重牛味, 夠彈牙, 配埋PICKLE, 味道啱啱好!  SHEPHERD"S PIE係我至愛, 有香噴噴免治羊肉, 味道濃郁, 咪睇PORTION好似細細份咁, 但係絶對唔小嘢! 就連一向唔愛食羊肉的老公, 都讚好味, 分享咗一半 :>食完MAIN COURSE, 梗係唔少得甜品, 今次揀咗蘋果批, WAITER無誇大, 蘋果批的確"無得輸", 一上枱, 已經聞到好香牛油批餅味, 蘋果肉的酸度, 甜度及玉桂味, 對於我講係PERFECT! 少少蘋果應有酸味加上一絲絲玉桂香味, 真係自己一個食哂個批都無難度!一定會再VISIT, 下次想試威靈頓牛柳, LAVA CHOCOLATE CAKE...Y

一定會再VISIT, 下次想試威靈頓牛柳, LAVA CHOCOLATE CAKE...YUMMY
APPLE PIE
BRITISH BEEF BURGER
SHEPHERD'S PID
SHEPHERD'S PIE
Other Info. : 星期一有$1=1 ASIA MILES
2019-12-09
$350 (Dinner)
APPLE PIE
BRITISH BEEF BURGER