2016-03-13 12264 views
因為要就返每位同事,今年既燒烤地點由西貢轉左黎旺角,交通夠晒方便從來未試過係旺角bbq,平時已經人多車多,仲邊有位bbq?多謝David book到呢間bbq!未見官先打三十大板!未食已經要行7層樓梯,真係攞命!上到去見佢間開兩個場,我地9個人,人地都係,位置好鬆動!燈又夠,又望到旺角既夜景。因為餓了,即刻去攞野食既地方睇下,整齊乾淨!有扒,丸,腸,魚等等,仲有麵包tim!雪櫃野飲都夠晒凍,爽!其實食物都係一般既食物,好似丸咁,都係一般凍肉舖買到既,沒任何特別,但我喜歡豬頸肉,少少辣又醃得幾好味,不過有同事話食物偏咸,我食食下都覺,特別係雞翼,Size我覺得細隻左d,味道亦偏咸,師傅重手左d!粟米唔係好甜,而且無咩香味食物,飲品我覺得算中規中矩啦!兩個場都有個阿叔睇住,唔知佢係咪係度住架呢?我地見到佢係度整天線掛住燒,我都無乜點影相

食物,飲品我覺得算中規中矩啦!

掛住燒,我都無乜點影相
2016-02-27
Celebration