2024-04-11
ෆ 渝薌烤魚 ෆ 九龍城必食烤魚🐟平時去開九龍城都係食泰國菜今次竟然比我發現到一間老字號烤魚!!一入到舖頭已經聞到好刺激嘅烤魚味😍平日嘅夜晚去都人頭湧湧🫣因為喉嚨痛~我哋嗌咗唔辣嘅烤魚唔好以為唔辣就冇味 成條魚超級入味!啱晒唔食得辣嘅朋友🌶️我仲嗌咗幼薯粉🥢 烤魚一定要加薯粉(σ・з・)σ想講呢條烤魚係冇乜骨 啱晒食魚唔食吐骨嘅我🫣另外仲試咗佢嘅白鱔串燒🐟 個皮係脆卜卜冇諗過呢度嘅串燒竟然都咁出色🥺因為病病地所以冇嗌到太多嘢食~下次返去一定要試多幾款❤️🔥ෆ 渝薌烤魚 ෆ 九龍城衙前塱道12號地舖#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先
九龍城必食烤魚🐟
平時去開九龍城都係食泰國菜
今次竟然比我發現到一間老字號烤魚!!
一入到舖頭已經聞到好刺激嘅烤魚味😍
平日嘅夜晚去都人頭湧湧🫣
因為喉嚨痛~我哋嗌咗唔辣嘅烤魚
唔好以為唔辣就冇味 成條魚超級入味!
啱晒唔食得辣嘅朋友🌶️
我仲嗌咗幼薯粉🥢 烤魚一定要加薯粉(σ・з・)σ
想講呢條烤魚係冇乜骨 啱晒食魚唔食吐骨嘅我🫣
另外仲試咗佢嘅白鱔串燒🐟 個皮係脆卜卜
冇諗過呢度嘅串燒竟然都咁出色🥺
因為病病地所以冇嗌到太多嘢食~
下次返去一定要試多幾款❤️🔥
ෆ 渝薌烤魚 ෆ