2024-06-09
🍱餐廳:Chatterbox Cafe (Airside)🏫地址:九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B114Airside呢個新商場真係好方便,港鐵啟德站C出口直到,還記得上次跟朋友晚飯後去呢間Chatterbox Cafe 吃椰子雪糕甜品,很好味!今日難得放早走,就跟媽媽同姐姐過來吃個lunch😊~文華海南雞飯得獎名菜,人人都叫梗係要試吓啦,冇骨雞的份量夠多,肉質嫩滑,食落淡淡肉,正!醬汁有典型的姜蓉、黑醬油和辣醬,,雞肉點D醬汁來食很惹味👍~海鮮滑蛋河粉食材都幾豐富㗎,有大蝦,帶子,螺片、紅蘿蔔片、小棠菜及菇菇😬河粉又爽又滑,吸收了美味的濃醬汁,色香味俱全,感覺係唔肥膩的健康選擇❤️ 總括嚟講,呢間餐廳裝修雅致,光線充足,坐得舒服😁另外侍應生態度親切友善,食物質素亦有一定水準,特別係飯後食美味的椰子雪糕十分滿足,值得再次回訪!
🏫地址:九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B114
~文華海南雞飯
~海鮮滑蛋河粉
總括嚟講,呢間餐廳裝修雅致,光線充足,坐得舒服😁另外 侍應生態度親切友善,食物質素亦有一定水準,特別係飯後食美味的椰子雪糕十分滿足,值得再次回訪!