❛˓◞˂̵✧˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝᴄʜᴀᴘʟɪɴ九龍城高級餐廳° 𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧今日約咗朋友食DINNER💕嚟到九龍城餐廳🍴店舖藍色為主,仲有啲吊燈望上去簡潔而高貴❤️𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝▪️前菜➰田園紅沙律🥗沙律醬剛剛好~我唔係好鍾意食沙律都覺得幾好食😋唔會食到感覺好青青嘅味道▪️湯➰蕃茄海鮮濃湯望落似南瓜湯🤪事實係超級香濃蕃茄味我哋兩個都好鍾意飲呢個湯💯▪️安格斯牛扒配薯菜🍴 Medium牛扒呈現粉粉嫩嫩嘅顏色,好嫩滑♪(´ε` )牛肉味濃郁💕有彈性睇落份量唔多但係食落都飽飽地❤️‍🔥重質不重量😋▪️香草烤羊架配薯菜🍴 Medium Well香草配搭羊架經典配搭🌿香噴噴!味道濃郁,羊扒羶味剛好好👍🏻而且肥瘦適中,唔會太肥膩,若隱若現仲有一陣脂香💕▪️甜品➰心太軟我哋兩個打卡怪🤣係咁打卡搞到個心不太軟了😙不過食落仲係好Juice😍!➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω me◡̈ ‎ ₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝
❛˓◞˂̵✧

˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂
⃞⃛୭ᐝᴄʜᴀᴘʟɪɴ九龍城高級餐廳° 𖥧𖡆𖦥
今日約咗朋友食DINNER💕
嚟到九龍城餐廳🍴店舖藍色為主,仲有啲吊燈
望上去簡潔而高貴❤️
▪️前菜➰田園紅沙律🥗
沙律醬剛剛好~我唔係好鍾意食沙律
都覺得幾好食😋唔會食到感覺好青青嘅味道

▪️湯➰蕃茄海鮮濃湯
望落似南瓜湯🤪事實係超級香濃蕃茄味
我哋兩個都好鍾意飲呢個湯💯

▪️安格斯牛扒配薯菜🍴 Medium
牛扒呈現粉粉嫩嫩嘅顏色,好嫩滑♪(´ε` )
牛肉味濃郁💕有彈性

睇落份量唔多但係食落都飽飽地❤️‍🔥重質不重量😋

▪️香草烤羊架配薯菜🍴 Medium Well
香草配搭羊架經典配搭🌿香噴噴!
味道濃郁,羊扒羶味剛好好👍🏻
而且肥瘦適中,唔會太肥膩,
若隱若現仲有一陣脂香💕

▪️甜品➰心太軟
我哋兩個打卡怪🤣係咁打卡搞到個心不太軟了
😙不過食落仲係好Juice😍!
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿

༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶