2024-12-18 235 views
平時經開呢間cafe見到人頭湧湧已經心思思想試,難得今日中午早左少少有位,就同同事試吓啦。腐乳蒙古羊鞍配薯條 $178羊鞍好夠肉,肥瘦均勻,唔會過肥又唔會鞋口,夠哂入味。薯條新鮮炸起好脆口,同沙律一齊食唔會覺得膩。明太子三文魚籽貓耳朵粉 $108貓耳朵粉口感煙韌,夠哂掛汁,咸甜岩岩好,2大粒帶子漲卜卜,輕輕一煎已夠爽口彈牙,仲有三文魚子令整個層次更加豐富。雞扒藜麥沙律 $88沙律超級大碟,同朋友分享岩哂。沙律菜新鮮爽脆,大量藜麥令到口感更豐富,玩埋芝麻醬好清新,健康滿滿。提拉米蘇咖啡 $48凍檸茶 $36咖啡真係岩哂打卡,超精緻,可以當咖啡,亦可以當係甜品。甜厚的cheese cream同苦澀americano一同入口,咖啡味香濃,超級細滑。📌Coti the Bistro (企業廣場)地址:九龍灣常悅道9號企業廣場一期1樓4號鋪🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

腐乳蒙古羊鞍配薯條 $178

明太子三文魚籽貓耳朵粉 $108

雞扒藜麥沙律 $88

提拉米蘇咖啡 $48
凍檸茶 $36

📌Coti the Bistro (企業廣場)
地址:九龍灣常悅道9號企業廣場一期1樓4號鋪

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)