牛繁旺角店地點超方便, 係朗豪坊隔離的朗晴坊2樓, 一入去就俾佢既日式裝潢吸引, 乾淨整潔舒適的感覺。而且有好多位, 單人位, 雙人位同4人位都有, 座位設計好窩心, 自己一個去食都唔怕羞。A11 北海道十勝黑毛和牛肩胛肉套餐 $165100G 十勝A5黑毛和牛肩胛肉一黎就見到雪花好靚,十分肥美,真係睇見都流口水。同埋佢係一塊過俾我,仲俾左把剪刀方便我自己剪唔同的大細,十分貼心!燒完放落唔超!軟!熟!我再點埋店內的燒肉醬真係一啖入魂!好好食!牛味濃!口感軟!令人忍唔住一食再食❤️厚牛舌 50G $42超鍾意食牛舌既我突登加錢點左份。50g一共2塊厚身牛舌,覺得唔洗點燒肉醬都夠味,而且因為夠厚,中間位好軟熟,外層就有口感,好鍾意依種感覺,好味
牛繁旺角店

A11 北海道十勝黑毛和牛肩胛肉套餐 $165