2024-05-06 431 views
今日又係食日本菜既時間啦!呢度晚市套餐都有幾款,我地就食梅,一個好豐富既二人套餐!先上枱既係和牛他他沙津同前菜三點,前菜係蒜頭漬,檸檬果凍,水雲,最特別係檸檬果凍,甜甜酸酸,味道特別(^з^)而之後就有和牛壽司,和牛既面頭都有海膽,味香鮮甜,海膽既鮮味更加帶出和牛既牛香,而且和牛充滿油份,油香滿滿,味道更加香呀(^o^)另外呢亦有壽喜燒,用既肉都係鳥取A5大山黑毛和牛盛盒,入面有肩胛里脊、上後腰脊肉、西冷、丸芯、肋間肉、內腿肉,當中最特別一定係丸芯,原來係牛入面大三角部分既厚切,口感幾有咬口,有啲筋位,口感特別又重牛香(≧▽≦)另外又有野菜拼盤,主食亦有和牛味噌煮同和牛油渣飯,以和牛入饌,牛肉既肉香滿滿地發揮出黎!清湯同甜品更加係成餐既完美作結呀!
清湯同甜品更加係成餐既完美作結呀!