二人世界套餐! 🍜日式拉麵!唔想日日食兩餸飯,但又要經濟實惠! 放工後又去左日本感覺,輕鬆輕鬆! yoho既 jojo拉麵 岩晒「荷車」一人美食家,當然可以選擇嗌一碗碗拉麵同小食啦!但係二人嘅話我就推薦呢個二人世界套餐!非常經濟實惠!横浜家系ラーメン横浜風醤油濃厚拉麵Yokohama Style Ramen👍🏻🍜招牌「醤油拉麵」的湯,濃郁芳醇,口感與豚骨湯頭不相上下,搭配細麵堪稱完美!うなぎ牛肉海老天井鰻魚牛肉虎蝦天麩羅丼 🐟🐮Eel with Beef and Prawn Tempura Rice 。依家嘅鰻魚就算買返屋企整都好貴,咁喺舖頭食就覺得抵返晒!燒鰻魚口感特上,軟軟,再配上大大隻嘅虎蝦,都算係海鮮丼😋😋另外單價追加,但超值得叫即點嘅蝦餃子同埋炸雞翼。仲有,鐵板豆腐/Tofu!飲品相對日系啲,芬達提子,原味乳酸梳打🍸🍹座位唔算特別多,但係好多食客,所以收工要盡快拎位! 其他人氣之選:#雞白湯羅勒青醬拉麵#蝦餃子#葱華牛舌餐廳資料拉麵JO (YOHO店):地址:拉麵Jo(元朗)元朗元龍街9號形點1L1樓1072號舖
二人世界套餐! 🍜日式拉麵!
横浜家系ラーメン
横浜風醤油濃厚拉麵
Yokohama Style Ramen
うなぎ牛肉海老天井
鰻魚牛肉虎蝦天麩羅丼 🐟🐮
燒鰻魚口感特上,軟軟,再配上大大隻嘅虎蝦,都算係海鮮丼😋😋
飲品相對日系啲,芬達提子,原味乳酸梳打🍸🍹
座位唔算特別多,但係好多食客,所以收工要盡快拎位!
其他人氣之選:
#雞白湯羅勒青醬拉麵
#蝦餃子
#葱華牛舌
餐廳資料
拉麵JO (YOHO店):
地址:拉麵Jo(元朗)
元朗元龍街9號形點1L1樓1072號舖