之前有一次家庭聚會,啱啱病咗無法參加,家人同親戚都去咗呢間居酒屋一齊打邊爐,而且仲係日式嘅,有好多日本菜高級料理。家人返嚟話俾我聽真係好正,真係可惜當時病咗依家病好咗,即刻去食,我就二話不說book咗兩位晚餐嗰度環境好好,裝潢係日式和風,我好鍾意,而且仲有海景睇,打邊爐嘅氣氛更加好呢度海景真係無得頂,好靚,打邊爐都特別享受主角有【美人涮鍋】,然後湯底係和風雞白湯,聽店員講雞白湯係用雞骨長時間熬制嘅,然後有好濃郁嘅雞湯香味,涮肉簡直一流,和牛肉同豬肉品質都好高級,絕對係良品【和牛壽司盛合】非常有特色,和牛包成壽司,上面仲有其他配料做點綴,俾我哋體驗到唔同嘅口味,我自己特別鍾意配海膽,鮮嫩嘅香氣好襯佢哋嘅壽司飯同和牛嘅口感,食咗仲一直想再食【美人卷盛盒】有三種唔同嘅醬汁作為搭配,然後仲有三種唔同嘅口味,吞拿魚、海老同三文魚,各自都有自己獨特嘅風味,最鍾意係三文魚配醬油仲有各式各樣嘅小菜拼盤【日本酒lover】,有多樣非常下酒小菜,然後烹飪方法非常獨特且有特色,味道好豐富食咗咁多肉,再嚟一盤【維他命塔沙律】解一解膩,然後仲非常清爽可口,蔬菜都好新鮮,菜嘅種類仲好多,各種營養都食得到二人世界撐

依家病好咗,即刻去食,我就二話不說book咗兩位晚餐

呢度海景真係無得頂,好靚,打邊爐都特別享受

二人世界撐桶腳真係好過癮,大寄好開心,非常推薦大家嚟呢度