2023-01-23
超人氣韓國炸雞Chimac已經開左好多分店啦~上次食過中環店嘅炸雞套餐,係中環望住中環海景食炸雞真係超寫意😝今次嚟到九龍灣店,都有唔少枱櫈可以堂食😻又或者外賣拎返屋企同屋企人開心share😽新年期間仲會贈送2023年賀年揮春添呀~~🥢二人特攻炸雞盒 $178🍗有骨炸雞 (10件)呢個套餐可以簡2款唔同口味嘅炸雞~一種係指定嘅原味炸雞🍗另一款就可以係6種口味到簡一款😚仲可以簡有骨同無骨雞😍😍我比較鐘意有骨嘅口感,所以叫左有骨雞😽一共有十件咁多😌雞肉嫩滑多汁,好有口感😝🥢小食 (炸紫菜卷、炸薯條)紫菜卷入面包住韓式粉絲再經過油炸~口感香脆軟熟,入面嘅粉絲仲好煙韌😍😍而薯條仲係熱辣辣架😝😝咬入口就感feel到佢熱熱嘅薯蓉🤩超有口感😋🥢迷你飯 (韓式牛肉飯、泡菜豬肉飯)迷你飯上面鋪溝左芝麻、泡菜微辣再加上煙韌嘅豬肉、酸辣開胃😌令人回味無窮😻😻而牛肉飯嘅牛肉都幾多肉汁,食落去唔會好乾身~肉都有好濃嘅牛肉味☺️☺️細細碗份量啱啱好😚🥤忌廉鮮奶、蘆薈樂
🥢二人特攻炸雞盒 $178
🍗有骨炸雞 (10件)
🥢小食 (炸紫菜卷、炸薯條)
🥢迷你飯 (韓式牛肉飯、泡菜豬肉飯)
🥤忌廉鮮奶、蘆薈樂