2022-04-03 38 views
最近睇緊社內相親好想食炸雞,打開戶戶送睇吓附近有咩餐廳,一打開app第一間就係第一家,仲要全單35%優惠,一於試吓外賣自取返屋企繼續煲劇選咗個二人套餐,有一份無骨炸雞再配兩個主食,另外再加多一個涼拌小食炸雞我就揀咗我最愛嘅甜辣口味,成盒雞有十二件,而且每件雞外皮都滿滿既醬汁,咬開入面肉嫩多汁,好正呀😋芝士辣雞炒年糕一打開就見到完全被芝士覆蓋哂,要撥開芝士先見到雞肉同年糕🤣雞肉同年糕份量都好足,仲有青椒🫑、紅蘿蔔🥕、大白菜🥬等配料,夠哂豐富呀韓式炒粉絲一盒分到三滿碗,真份好夠份量,而且肉片仲好軟滑,加上韓式醬汁一齊炒,味道非常好👍🏻,鍾意食炒粉絲既朋友真係要試吓,大份又好食😍韓式涼拌蓮藕同平時食既川式涼拌好唔同,佢係甜甜地,唔辣既,好爽脆,係我鍾意既口味,下次一定要encore呀☺️原來二人餐仲跟左兩個酸蘿蔔小食,仲有一個梨同一罐可樂,二人餐其實三個人食都好足夠,真係勁大份,而且味道十分好,推薦❤️

2022-04-02
TakeAway