✨️冇加一✨️冇計茶位及醬料費✨️可以預先訂位✨️仲有免開瓶 能夠集合曬以上四樣嘢嘅火鍋店,喺香港現今已經好難搵,仲要有人情味嘅service、食物質素又唔錯, 難怪平日座無虛席! 💁🏻‍♀️消暑冬瓜盅鍋有鮑魚、花膠及海參,湯頭用雞件淆製,滾起嘅時候先食雞件,雞肉嫩滑!之後再食埋鮑魚花膠海參,滋陰養顏呀! 夏天食下冬瓜燒下暑,可以同火鍋嘅熱氣打和番😆 呢度加湯係真•加湯,唔係加熱水㗎😂 💁‍♂️火鍋配料都有好多唔同嘅選擇,我哋今次就冇叫牛( 見到隔離枱碟牛好靚呀,下次要試下),大推手打梅菜豬肉丸、 即包韭菜餃拼芫茜粟米餃,兩款都食得出係自家炮製嘅用心作品! 皇帝菜用上皇帝菜苗,特別清甜冇渣~ 脆鯇骨腩肉質爽脆新鮮,讚!
✨️冇加一
✨️冇計茶位及醬料費