2024-04-11 39 views
今次係二次到訪😳😳水準依然keep到!值得一讚👍🏻👍🏻之前朋友帶我黎食,今次係我帶番第二個朋友黎食😹好彩冇令大家失望👍🏻-炸雞軟骨😻香口野~最愛!!!重點係大大舊,唔係炸粉厚,係有厚肉連住嘅雞軟骨!口感非常之好🤤非常之推介!!!-芝士年糕🧀呢個真係要趁熱,熱辣辣嘅熔岩芝士,但係一啲都唔覺得膩!年糕個口感都非常之煙靭,size比起其他好巨型🤣-清酒煮蜆💛份量勁多,每一隻蜆都好大隻,蜆肉都好厚實!食落去好清甜,清酒份量啱啱好,食完一隻蜆,然後再飲一啖清酒湯,不得了🤤-三文魚芝士炸蝦卷🦐入面嘅炸蝦超級脆🤣芝士份量同壽司飯嘅比例都啱啱好,配埋精緻嘅三文魚,成個口感好豐富👍🏻👍🏻-特色煙花卷🎆吞拿魚粒配埋整碎咗嘅薯片碎,超級脆口😹好似真係喺個口入邊放緊煙花咁,味蕾都得以綻放😆
今次係二次到訪😳😳水準依然keep到!值得一讚👍🏻👍🏻
炸雞軟骨😻
香口野~最愛!!!
非常之推介!!!
芝士年糕🧀
清酒煮蜆💛
三文魚芝士炸蝦卷🦐
特色煙花卷🎆
吞拿魚粒配埋整碎咗嘅薯片碎,超級脆口😹
好似真係喺個口入邊放緊煙花咁,味蕾都得以綻放😆
厚肉雞軟骨
芝士年糕