2022-06-03
Encore咗好多次嘅二段鍋燒料理😋 成日都掛住佢啲芝士飯、炸雞🍗 同埋跟餐冬甩🍩💛沖繩二段烏冬定食 ($112)大阪燒吉列豬扒+櫻花蝦蝦湯烏冬+沖繩海鹽焦糖冬甩雪糕+凍黑糖菊花茶大阪燒吉列豬扒有驚喜😍 大阪燒嘅汁好夾個豬扒,個豬扒幾Juicy,同埋炸粉品算好厚👍🏻 而個櫻花蝦蝦湯烏冬食落好滑,不過烏冬份量就比較細💛沖繩二段炊飯定食 ($103)牛油蜜糖芥末黑椒炸雞+龍蝦湯蟹柳芝士炊飯+沖繩海鹽焦糖冬甩雪糕+凍黑糖菊花茶呢款炸雞都係次次嗌,之前試過佢個柚子味炸雞,覺得太Fresh,唔係好夾😹 但係我最鐘意啲重口味+熱氣食物😈 所以呢個牛油蜜糖芥末炸雞🍗 就好啱我心水❤️ 佢啲醬落得好均勻,每舊炸雞都好有味😋 啖啖肉,個底仲有啲粟米同洋蔥🧅 不過食下飯又食下炸雞都唔會話好漏。而個蟹柳芝士炊飯有4條小蟹柳,然後….第一啖太熱,辣親條脷🥵 要小心啲食😭 不過見到滿滿嘅芝士,仲要拉曬絲🧀 成個飯都幾好食😙💭侍應幫我哋收拾好主食嘅用品先上甜品,今次我同🐡個冬甩有少少唔同,🐡食個個同以往食嘅一樣,每粒冬甩波波都好圓,炸完之後煙靭得嚟但偏軟熟,再夾埋雪糕同紫薯蓉食,真係好好食🍩🤤 但我個個嘅冬甩波波偏
💛沖繩二段烏冬定食 ($112)
💛沖繩二段炊飯定食 ($103)
💭侍應幫我哋收拾好主食嘅用品先上甜品,今次我同🐡個冬甩有少少唔同,🐡食個個同以往食嘅一樣,每粒冬甩波波都好圓,炸完之後煙靭得嚟但偏軟熟,再夾埋雪糕同紫薯蓉食,真係好好食🍩🤤 但我個個嘅冬甩波波偏向起角,而且咬落硬咗少少,冇咁好食🥲 但我都會再去繼續食冬甩!
💭Scan QR code落單,賣單直接拎埋張單出去賣單
💭有啲分店好早閂門,可以Check下先去