2023-03-29 748 views
尖沙咀分店最近搬咗鋪,裝演都係簡約舒服,提供嘅串燒款式及口味繁多,同埋呢到嘅串燒唔會好似出面嗰啲落勁多味粉,去掩蓋咗食物嘅味道!串燒全部都係即叫即燒,價錢親民,生啤更加係買一送一,平均$24杯,真抵讚!飲酒食串燒,好有氣氛嘅一間串燒店!食咗太多款,講下有咩係必食先👐🏻🍏焦糖青蘋果鵝肝多士 $108鵝肝好大塊,非常肥美😍配埋青蘋果及多士,真係十分滋味又邪惡,一啲都唔覺得膩,好夾!🐣提燈 $38最近好似愛上咗提燈👐🏻每隻雞只有一隻,提燈即係雞嘅卵巢+末孵化嘅蛋,火候掌握得唔錯,調味適中,咬落去有少少爆漿感覺,味道濃郁🐠涼拌藤椒魚皮 $38魚皮非常爽口,又入味,唔會太辣,好開胃!好鐘意佢切到細細塊,口感好好🫶🏻🍭豚肉節瓜波板糖(付月見) $38賣相好得意😍豚肉同節瓜片卷成類似波板糖,點埋月見汁,滑溜可口🐣汁燒免治雞肉軟骨棒 (付月見) $38雞肉棒口感爽脆,配搭香甜嘅月見汁,每次必食🐣雞皮墨魚滑 $38雞皮燒到好香脆,包住彈牙嘅墨魚滑,口感好豐富🫶🏻🐣鹽燒原塊雞皮 $22燒得好香脆,完全冇多餘嘅肥膏,食落好似食緊薯片咁,帶有少少鹽香,配啤酒一流呀,每次都要叫🤭🦑麻辣手釣墨魚鬚 $22口感超級

焦糖青蘋果鵝肝多士
🍏焦糖青蘋果鵝肝多士 $108
提燈

🐣提燈 $38
涼拌藤椒魚皮

🐠涼拌藤椒魚皮 $38
豚肉節瓜波板糖(付月見)

🍭豚肉節瓜波板糖(付月見) $38
汁燒免治雞肉軟骨棒 (付月見)

🐣汁燒免治雞肉軟骨棒 (付月見) $38
雞肉棒口感爽脆,配搭香甜嘅月見汁,每次必食
鹽燒原塊雞皮

🐣雞皮墨魚滑 $38
雞皮燒到好香脆,包住彈牙嘅墨魚滑,口感好豐富🫶🏻

🐣鹽燒原塊雞皮 $22

🦑麻辣手釣墨魚鬚 $22
口感超級彈牙,又惹味🤤

🍆孜然燒蒜蓉茄子 $36
燒茄子軟綿多汁,皮肉輕昜分離,表面佈滿蒜蓉、孜然粉及醬汁,食落十分惹味
明太子雞腿肉

🐣明太子雞腿肉 $28
嫩滑嘅雞腿肉佈滿濃厚嘅明太子醬,十分惹味
香辣雞腳根

🐣香辣雞腳根 $22
外皮燒得焦香,咬落有口感帶微辣,送酒一流

🐮鹽燒A4宮崎和牛 $58
肉質軟嫩細緻,油脂甘香,牛味濃郁

🐋鹽燒白鱔 $48
白鱔好肥美,燒到啲皮好脆,肉質彈牙,簡單加d鹽都已經好好味🤤

🥒麻辣翠玉瓜 $16
厚切食落特別有口感又juicy ,辣得過癮
蒜蓉燒廣島蠔

🦪蒜蓉燒廣島蠔 $44/兩隻
廣島蠔肉質肥美飽滿,加入牛油及蒜蓉燒香,蠔味十足又juicy, encore咗兩轉🤭
麻辣鴨舌

🥒麻辣翠玉瓜 $16
厚切食落特別有口感又juicy ,辣得過癮

🦆麻辣鴨舌 $28
口感爽彈,十分惹味,越咬越香
百香果威士忌梳打

🍹百香果威士忌梳打 $48
百香果味較突出,飲落再帶有些少嘅威士忌味
焦糖青蘋果鵝肝多士
提燈
涼拌藤椒魚皮
豚肉節瓜波板糖(付月見)
汁燒免治雞肉軟骨棒 (付月見)
鹽燒原塊雞皮
明太子雞腿肉