2022-09-17
第一次黎呢間鋪既原因只係因為行完大館想坐下而佢正正係大館隔離夠方便😂入去見到menu木牌仔咁多款都係bagel就知係招牌菜🥯本人向來都唔食bagel因為覺得食落實又硬又dry🥴但一場黎到就比次機會佢結果一試愛上😍.🍴Classic Tiramisu Bagel $68 💛9/10一訪既時候係嗌左呢款bagel面既mascarpone cheese瀑布令到bagel賣相好睇又唔dry👍🏻但又有返獨有既煙韌口感唔會軟淋淋雖然食落冇咩tiramisu既咖啡同冧酒味但整體黎講就係出乎意料地夾同好食😋.🍴Matcha Tiramisu Bagel $68 💛8.5/10食過返尋味黎二訪當然係叫返深得我心既tiramisu bagel😏但想試下新花款就叫左抹茶口味味道依舊高質 但賣相好似classic靚仔啲😝其實佢地既口味成日都會轉有好多獨特既配搭嘗試有興趣可以係佢地ig page到留意下👀.🍴Iced Hojicha Latte $50 💛7.5/10🍴Iced Matcha Latte $50 💛7.5/10無論抹茶定焙茶都唔會太甜飲到底會有少少茶粉既顆粒感濃度還可以 但大杯d會更好扣埋冰粒霸
只係因為行完大館想坐下
而佢正正係大館隔離夠方便😂