2024-07-08 140 views
記得第一次黎個陣係已經大排長龍😂今次就揀平日夜晚黎, 大概等2-3張枱就入得🤗見到隔離鋪頭好似都係豐信, 裝修緊, 希望遲d間鋪大d可以容納多d人😳大概8pm入座, 好多餃子都賣晒🥹🌟涼拌海蜇 $22 + 凍豆漿 $12🌟天氣熱到乜咁, 即刻叫左支凍既甜豆漿降溫😋仲有encore涼拌海蜇🤤口感夠爽口彈牙, 調味岩岩好, 餃子未黎到已經清左碟😂🌟香煎豆腐 3塊 $19🌟朋友推介必食, 煎得好香口🤤豆腐都好嫩滑😋🌟芝士粟米鮮肉湯餃 10隻 $55🌟本身以為賣淨既餸子冇咩特別😂但呢款芝士餃有驚喜! 芝士味好重好香, 同餃子好夾😳咬到有拉絲🤣個皮厚度岩岩好, d餡既份量又岩岩好, 再加上招牌椰子雞湯底(冇味精, 最後我係飲晒🤣)真係冇得輸, 唔怪得咁多人幫襯🥹

大概8pm入座, 好多餃子都賣晒🥹

🌟涼拌海蜇 $22 + 凍豆漿 $12🌟
天氣熱到乜咁, 即刻叫左支凍既甜豆漿降溫😋

🌟香煎豆腐 3塊 $19🌟
朋友推介必食, 煎得好香口🤤豆腐都好嫩滑😋

🌟芝士粟米鮮肉湯餃 10隻 $55🌟

2024-07-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner