今晚係尖沙咀食左呢一間性價比極其高既火鍋店, 二鍋頭佢地本身做既120分鐘火鍋放題已經有三款鍋底可以任食, 分別係二鍋頭惹味雞煲, 香濃黑椒豬手煲, 同埋秘製火焰牛尾煲今次我地揀左秘製火焰牛尾煲, 同埋B餐安格斯牛放題任食, 都只係268一位三款鍋底都係任叫可以再添加, 所以可以先食夠牛尾或者雞煲先再加湯底打邊爐而且佢地既牛尾仲係香香辣辣好入味, 非常好食架轉湯底打邊爐既時候見到有特別推薦介既養生滋補鷓鴣鍋, 當然要試下啦! 仲係每日只限20份, 賣晒就無, 都只係加68蚊!每逢星期日至四, 叫指定任食套餐加88蚊仲可以無限時任食羊腩煲放題性價比之高應該係全港獨有!

今晚係尖沙咀食左呢一間性價比極其高既火鍋店, 二鍋頭

而且佢地既牛尾仲係香香辣辣好入味, 非常好食架

性價比之高應該係全港獨有!