2020-02-08
話說有三個女人由聖誕節一路約 約到過埋年先出到黎食飯😂如果再咁閉關真係有排唔使見🙈朋友極力推介👀睇佢餐牌價錢都正常 西餐來講佢唔算太貴😗 不過都係果句,食左先知🤣上菜都算快,頭盤叫左三文魚沙律,睇個樣就冇乜特別,但佢除咗用新鮮做底,其實仲加咗蓮霧、橘子片、合桃乾同提子乾,配埋意大利陳年醋,好fresh,推介👍🏻嘢飲我叫咗熱水果茶,佢用咗蒸餾咖啡嘅方式,豐富視覺享受,幾得意,唔太甜幾好飲添😗Maincourse我哋叫咗個burger同埋紐西蘭肉眼扒,兩款都係佢哋推介嘅,個burger非常之重視,一切開肉質流晒出嚟,個包啱啱焗起好鬆脆🤤個steak 有驚喜嘅,真係medium rare 外層焦香Ge,但有一個小建議,希望佢加埋半個蒜頭去焗,配埋真係一流😌👍🏻Dessert佢推介呢款分子甜品,好得意有peach同Lychee味,個Plating同色彩配搭好靚❤️女仔會鐘意總括來講,呢間分子餐廳係好值得再嚟嘅,好多人都話呢一間同另外一間分子料理餐廳好似,個人兩間都食過,覺得Doux係味道方面係優勝d,但呢個始終都係好睇個人口味,性價比唔錯,我會再黎食
如果再咁閉關真係有排唔使見🙈