2024-05-08 40 views
📍 The Cipollini Pizzeria (九龍城)人寵共融既商場🏬又大又舒服😌其實我好鐘意呢個商場!每次都感覺好舒適😘每逢放假都會想係呢個商場食盡美食🥯🍝同時又可以帶{毛孩}行個圈~✨ 培根蛋黄卡邦尼意粉意粉煮得剛好彈牙,掛汁能力強,搭配濃郁的蛋黃醬,口感豐富。份量十足,口感味道俱備,讓人吃得滿足😌✨ 是日意大利燴飯{黑松露野菌}黑松露香和非常濃郁忌廉白汁,略有白酒味,同樣是大量的野菌,飯吸滿哂汁,且飯軟硬程度剛好,口感有層次🫠✨ 蕃茄醬、莫札瑞拉起司、雞蒂卡和紅蔥頭pizza整個pizza 為12吋,兩個人真係食哂整個pizza 都夠哂飽,蕃茄醬的酸甜與莫札瑞拉起司的濃郁配雞蒂卡帶來豐富的口感,而紅蔥頭的香氣為整個比薩增添了層次。批底以脆邊簿身為主🍕好岀色🫶🏻✨ 法式炸薯條外層金黃酥脆,內部蓬鬆柔軟,係一款最愛的小食🥔✨ Hazelnut Haven 榛果避風港棒子味好濃郁,而且好Creamy,仲有朱古力粒粒包圍着,令整杯感覺都甜而不膩🫗✨ Green tea 一杯熱綠茶,為早上打開{早晨}兩個字🍵
人寵共融既商場🏬
又大又舒服😌其實我好鐘意呢個商場!
每次都感覺好舒適😘
每逢放假都會想係呢個商場食盡美食🥯🍝
同時又可以帶{毛孩}行個圈~

✨ 培根蛋黄卡邦尼意粉

✨ 是日意大利燴飯{黑松露野菌}
✨ 蕃茄醬、莫札瑞拉起司、雞蒂卡和紅蔥頭pizza

✨ 法式炸薯條
外層金黃酥脆,內部蓬鬆柔軟,係一款最愛的小食🥔

✨ Hazelnut Haven 榛果避風港
✨ Green tea
一杯熱綠茶,為早上打開{早晨}兩個字🍵