2021-08-27 423 views
今日晏晝去咗食,唔知係咪下午茶時段冇乜人,員工都食緊飯。坐低揀咗一陣嗌左一個牛肉烏冬,另外想嗌多份小食但心大心細唔知揀炸雞定係雞髀好。咁啱隔離有個員工姐姐我就多口問句然後佢極力推介雞髀好食,咁我就聽佢講~嚟到先上咗個烏冬,第一啖試個湯底已經覺得好正,烏冬亦都係軟硬適中,牛肉分量足夠,紫菜都比得好多,下午茶$50呢個份量來講我覺得好唔錯下!順帶一提呢度餐具係要自己出去拎,浸水斟茶同埋有天婦羅碎提供當小食。嘢食好食還好食,我就老實嘅,啲餐具真係幾污糟下。啲杯同埋隻匙羹我起碼揀咗四五隻先搵到隻叫冇咁污糟。同埋仲有一樣野就唔太好,一路食緊嘅時候都聽到廚房員工冇乜禮貌,明明出面外場兩個員工放緊飯,然後入面係會喝出嚟,好大聲喺廚房入面大嗌「喂」,但佢哋唔會講做咩㗎,要啲員工親自行過去突個頭入廚房然後入邊嘅人就會吩咐佢哋做嘢。應該就唔係嗰別情況,食咗成餐飯around半個鐘入面就嗌咗出嚟四五次~~然後後尾就上咗雞髀🍗好食,肉質嫩滑,不過外面嘅皮有啲辣,餐牌上面冇寫嘅,唔係好食到。唯有就係唔食皮然後食肉,大大隻冇欺場!值得一試!最後埋單,發現呢度淨係收現金。服務員都好好,費事我行出去撳錢咁辛苦就幫我用

牛肉烏冬

雞髀

最後埋單,發現呢度淨係收現金。服務員都好好,費事我行出去撳錢咁辛苦就幫我用現金比然後我轉數快俾佢!好有人情味
2021-08-26
Type of Meal