2019-08-01 312 views
間唔中都會係度食早餐, 早餐黎講都唔錯, 不過今日主要想講下午餐。呢間嵐本開左冇耐, 不過食開既人就知其實佢唔算新開既...anyway, 好食既餐廳就值得支持!Lunch Time黎到呢度, 通常都係爆爆地滿, 伙記一見到我地呢D食開既熟客仔, 都好主動話比我地知有咩餐賣哂, 有冇位坐, 大概要等幾耐等等。今日照樣黎食lunch, 食番佢既招牌菜, 叉燒滑蛋飯, 叉燒係林林地個種, 幾好o趙, 滑蛋好大塊, 蛋味好香, 包住左整個飯, 配埋甜甜地既豉油汁非常之夾, 好快就食到清哂碟, 日日食都唔厭!

2019-07-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
  • 滑蛋叉燒飯