2023-08-02 141 views
最近在新蒲崗工作,同事介紹了一間老字號餐廳,煲仔飯🔥更是真材實料皇牌之選!他帶我來到這間小店「景福餐廳」,人情味濃厚,店員認得我這位已常幫襯的朋友,最重要價錢夠晒親民食物好吃😋😍龍躉球煲仔飯 即叫即製的煲仔飯,一開蓋香味四溢香噴噴實在吸引, 多塊龍躉魚肉厚嫩滑,而且飯底好特別是芋頭飯底,一粒粒芋頭增添風味口感!米飯🍚軟硬適中,金黃飯焦脆卜卜又帶點焦香,實在無法抗拒!豉汁白鱔煲仔飯同樣惹味十足,豉汁同白鱔是絕配,整個煲仔飯都充滿豉汁香味,白鱔彈牙肉嫩,一定要品嚐!小菜套餐仲包一碗自家製老火湯,紅蘿蔔雪耳雞腳湯,足料好味🤤📍景福餐廳 新蒲崗景福街81號地下

龍躉球煲仔飯

豉汁白鱔煲仔飯

小菜套餐仲包一碗自家製老火湯,紅蘿蔔雪耳雞腳湯,足料好味🤤

📍景福餐廳
新蒲崗景福街81號地下