💼🏃放工跑完步啲鋪頭差唔多已經close曬,莫講話大家一齊坐低歎吓嘢飲,醫肚都已經好困難,成日都係夜晚返到屋企,求其食啲嘢就瞓😴。好彩!俾我哋知道咗呢間宵夜鋪頭🥳跟住google map好易就搵到,鋪頭較細,去到差唔多滿座。好在店家好好人,反應手腳都快,即刻開到檯俾我哋10個人坐埋一張檯繼續吹水,好溫馨👏🏻👏🏻👏🏻👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👩💑👨‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩🏻‍❤️‍💋‍👩🏼💏👨‍❤️‍💋‍👨🍮Manu 上 糖水選擇非常多!每個糖水都係吃得出的用心🫶🏻和真材實料,且價錢親切。此外,有鹹有甜,有肉有素的食物供應,十分貼心地滿足不同需要~大多以輕量小食為主,方便消化,讚~甜 - 椰汁桃胶西米 $39🥥椰汁(健康的脂肪)香氣濃郁,口感絲滑。融合口感柔軟而有嚼勁,帶有淡淡果香的桃膠(富含膠原蛋白),和外軟內韌Q彈的西米,豐富層次感。清爽可口,消暑又營養。🧊跑完食,簡直一流:既有少少嘢咬落墊肚,冰冰涼涼又能消暑氣,輕鬆無負擔既選擇👍🏻鹹 - 脆皮燒賣 (8粒) $26熱騰騰的脆皮燒賣金黃酥脆,灑上椒鹽,令人垂涎欲滴🤤款款都咁好食又啱食❤️📍糖水檔1987電話/whatsapp: 2388 2240

甜 - 椰汁桃胶西米 $39

鹹 - 脆皮燒賣 (8粒) $26
熱騰騰的脆皮燒賣金黃酥脆,灑上椒鹽,令人垂涎欲滴🤤

款款都咁好食又啱食❤️

📍糖水檔1987
電話/whatsapp: 2388 2240
營業時間:17:30 - 02:00 (星期三休息)
地址: 佐敦渡船角文匯街25號文景樓地下(面向文成街)