2023-09-14 488 views
-呢間店係屋企人介紹,出面門面同裝修會以為食日本嘢,原來老闆娘係台灣人,所以呢度專賣台灣食物。整體CP值都高,下午茶餐都係幾平,包飲品都係$55。食物方面,我認為有改進嘅地方,不過呢個價錢要求的確不能太高。同行屋企人話好食,可能每個人嘅口味唔同。台式牛肉麵個湯以牛骨熬製,面頭會有少少油,但係牛𦟌肉非常之淋,唔會太韌入口即化,麵方面其實我自己本身鍾意煙靭又粗身少少嘅麵條,所以呢隻太淋太幼身唔啱我口味。蒲燒錭魚好似食紅燒鰻魚,超級肥美又嫩。呢個麵更加有幼細,所以要盡快食,吸咗水淋咗就好難食。🤤反而清湯有驚喜,以豬骨熬製,濃郁得來又唔會太鹹。特別要讚✨✨服務一流,老闆娘同侍應都好好人,全部都熱情好客。✨廁所超級乾淨,廁所乾淨嘅店一定好注重食物衛生。呢個好評係鼓勵佢哋繼續努力,製作出更加好食嘅食物!

同行屋企人話好食,可能每個人嘅口味唔同。

台式牛肉麵

蒲燒錭魚
好似食紅燒鰻魚,超級肥美又嫩。
呢個麵更加有幼細,所以要盡快食,吸咗水淋咗就好難食。

🤤反而清湯有驚喜,以豬骨熬製,濃郁得來又唔會太鹹。

特別要讚✨

✨服務一流,老闆娘同侍應都好好人,全部都熱情好客。

✨廁所超級乾淨,廁所乾淨嘅店一定好注重食物衛生。

呢個好評係鼓勵佢哋繼續努力,製作出更加好食嘅食物!