2022-08-22 59 views
第一次食呢間小店,簡而言之,人情味濃,食物精緻,性價比高👍🏻我地叫左鰻魚飯,黯淡銷魂飯,燒牛舌,鮫子雞翼,都幾有驚喜。我成日以為服務態度咁好,一定d野唔好食🤣🤣 點知條鰻魚勁大條,我地叫埋黯淡銷魂飯的貓飯,牛油香好重👍🏻 牛舌真心有料到👍🏻 可惜得3塊太少😓 我地同老闆講笑式咁反映,點知老闆幽默回應,佢話會考慮做牛舌放題🙈 但佢都送左串雞軟骨俾我地,都燒得幾好,所以不得不在openrice 讚👍🏻👍🏻 鮫子雞翼就正正常常,無乜特別最後仲有甜品,好滿足👌🏻 好圓滿又簡單的一餐飯👍🏻 今時今日,遇到人情味濃厚,又唔hea 做食物的餐廳,真係買少見少👍🏻

我地叫左鰻魚飯,黯淡銷魂飯,燒牛舌,鮫子雞翼,都幾有驚喜。

• 貓飯