#週年紀念 #日本 #居酒屋話哂要報答我親愛的野獸男朋友一直都咁錫我💏獵狗識做帶佢食好d食豪d!💃🏻一入到去就已經見到兩枱都係日本人全程日文🇯🇵咁好似去左日本有feel !我就知我無揀錯la🇯🇵🤓仲有日本直送海鮮餐牌😋-席前小食 帶子裙邊未叫野食~野獸已經大讚帶子裙邊有心思加左青瓜、蟹柳海蜇🤩-枝豆+ 雞泡魚乾 #回頭率 100%雞泡魚乾真係神級!!必定要食!🥰熱辣辣香到飛起ge燒汁再加上雞泡魚乾係新鮮嫁!口感係軟身!🤤完全同neway唱k唔同!另一返風味😛!-#刺身 拼盤🍣吸引咩都想食索性問下師傅可唔可以幫手執 但最緊要有獵狗最愛海膽haha牡丹蝦、海膽、蠔、三文魚、赤身、鯛魚.....🦑🦐🐬🐠海膽鮮甜味 好幸福ah仲要加埋....上面有 金箔 高級到爆!😊🤤真心第1次係日本餐廳食蠔 估唔到上面有少少柚子青檸味 海水味少d 甜味又重d😋😋赤身口感柔韧好新鮮 一d根都無-三文魚子軍艋🍣d三文魚子係我個口度開party咁🥳爆哂汁~好殘忍但真係好鮮🤪-#清酒 煮蜆🍶野獸特登叫比我^^因為知我最中意食蜆鮮甜又無沙 蜆肉仲係隻隻肥肥大大揸車唔叫得酒~🍺我地兩個係咁爭住飲個湯ha🍶-串燒 #鹽燒
#週年紀念 #日本 #居酒屋
話哂要報答我親愛的野獸男朋友一直都咁錫我💏
獵狗識做帶佢食好d食豪d!💃🏻
一入到去就已經見到兩枱都係日本人全程日文🇯🇵
咁好似去左日本有feel !我就知我無揀錯la🇯🇵🤓
仲有日本直送海鮮餐牌😋
席前小食 帶子裙邊
未叫野食~野獸已經大讚帶子裙邊有心思加左青瓜、蟹柳海蜇🤩

枝豆+ 雞泡魚乾 #回頭率 100%
雞泡魚乾真係神級!!必定要食!🥰
燒雞泡魚乾

#刺身 拼盤🍣
牡丹蝦、海膽、蠔、三文魚、赤身、鯛魚.....🦑🦐🐬🐠
赤身口感柔韧好新鮮 一d根都無

牛味爆登 香又鬆化 仲要彈牙🍢
食到呢度野獸忍唔住大讚師傅出色仲同師傅傾下計🤣
鹽燒白膳

師傅仲問我地飽未食唔食雪糕送比我地🤩🍦
小店就係充滿愛同人情味!估唔到傾傾下會送比我地食 仲要係原個椰子
原個#椰子雪糕🥥🍦 (野獸勁R返黎haha)
成個椰子仲要連殼非常有特色👍🏻👍🏻
椰奶味重濃 又香又滑好creamy 口感同一般雪糕完全唔同 非當值得!多謝師傅請我地 🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️
🥰🥰🥰🥰
最鐘意係就小店 鐘意坐幾耐傾下計談談情又唔會怕食到夠鐘就要走
香港的日式 #人情味
🙂
PS:目測20個位 記得book定 仲有同師傅傾計有機會有野醒你
其實可能因為個雪糕令我更力動力同share 😍
獵狗推介指數:( 5分為最高)
鮮味:✔✔✔✔✔
舒服:✔✔✔✔✔