2018-09-30 684 views
上一次食黃大仙合作社係小學果陣啦!今日心血來潮決定黎食返個晏先得,行入警察宿舍最入果度轉右就見到喇!事不宜遲一人叫一個特餐,即係牛油方包+腿蛋奄列+沙嗲牛肉公仔麵,再加杯凍奶茶。個味道好懷念呀,奄列好大份仲有蛋汁,沙嗲牛麵個麵唔係淋晒果種,好可惜係已經無左個粟米白湯,仲記得細個飲到lamlam脷!啲侍應姐姐哥哥好鬼正呀,我地一行四人,咁岩食食下轉左下午茶,即刻加料叫個吉列豬扒拼薯條,佢地拎杯野飲黎果陣見我地仲食緊飲緊,即刻話「咁快又飲多杯呀?飲埋而家果杯叫我地另上呀嘛!」哈哈,有時食野最開心除左睇一齊同枱既人,仲有呢一份人情味,好希望以後仲有餐廳會keep到!
特餐
下午茶:吉列豬扒及薯條