2023-02-03 124 views
❤️小長井蠔$48小長井蠔 細細隻 但其實都好厚肉 夠晒肥美 有時食蠔晤一定食大隻 食飽滿 有小小爽脆 最啱我心水 配埋特製醋凍 同青檸 好清新 ❤️白子小食$58年度最愛 我都係因為係立鮨食過好味 先愛上 白子肥美 好creamy 配埋酸醋汁 酸酸辣辣 好開胃 食慾大增✅❤️立鮨特上壽司盛合$150🤍牡丹蝦壽司-肉質彈牙 立鮨晤會令你失望🤍深海池魚壽司-往往比人忽略 池魚 魚味濃 如果鐘意食魚味較濃嘅朋友必食🤍北海道帶子壽司帶子好鮮味 食壽司點可以無帶子 🤍中吞拿魚腩壽司-個人最愛中吞 主要晤會太肥 太溜 呢件中吞高水準 無筋 厚切 入口溶貨🤍海膽壽司-加拿大膽 冬天嘅加拿大膽係最最最肥美架 海膽超厚又creamy 得✅店舖晤係好大 但已經排左長龍 要食好嘢記得早啲去呀間間分店嘅水準都keep 到 值得推介✅🎈立鮨 (金馬倫廣場) (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道23號金馬倫廣場地下D舖
❤️小長井蠔$48

❤️白子小食$58

❤️立鮨特上壽司盛合$150

🤍牡丹蝦壽司-肉質彈牙 立鮨晤會令你失望

🤍北海道帶子壽司帶子好鮮味 食壽司點可以無帶子

店舖晤係好大 但已經排左長龍 要食好嘢記得早啲去呀
間間分店嘅水準都keep 到 值得推介✅

🎈立鮨 (金馬倫廣場) (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道23號金馬倫廣場地下D舖