將軍澳人想食burger真係無咩選擇,好彩澳南有間高質素既burger店!講到burger你會諗起咩餡料?牛豬雞?BFF諗到將軟殼蟹、黑松露、鵝肝﹑芒果加入burger,美味又有特色😍餐廳裝修行美式工業風格,採用水泥牆身同不鏽鋼枱凳,簡約得黎又乾淨企理。BFF menu超多選擇,有成10幾款burger,仲可以加extra toppings,夠哂flexible之餘又可以加大滿足感!Burger除左岩食肉獸之外,仲有幾款係岩生酮人士,減肥都可以食burger~ 正呀🥹♢ 🥩丹麥藍芝士漢堡+薯格套餐 $115平時好少見到burger食到藍芝士,有人會嫌佢陣味臭,我覺得陣味又ok喎,令到成個burger好香口!BFF主打100%自家製漢堡扒,用上安格斯牛肉,肉質軟腍,非常juicy!個包仲夾左炒過既洋蔥絲﹑洋蔥圈同生菜,口感豐富。值得一讚既係個麵包都有焗過,脆得黎又充滿空氣感,加分!薯格份量都超多,炸得脆卜卜,仲落左好似BBQ味既調味粉,味道夠惹味!♢ 🐠漁夫之堡+加料+洋蔥圈套餐 $126朋友叫左漁夫之堡,大大塊魚柳實在太吸引!魚柳煎得外脆內軟,炸粉夠薄,唔會同魚肉分離。另外仲加左ext

♢ 🥩丹麥藍芝士漢堡+薯格套餐 $115

♢ 🐠漁夫之堡+加料+洋蔥圈套餐 $126
朋友叫左漁夫之堡,大大塊魚柳實在太吸引!魚柳煎得外脆內軟,炸粉夠薄,唔會同魚肉分離。另外仲加左extra toppings︰煎蛋($8)﹑菠蘿($10),個burger口味更加豐富,提升層次感。洋蔥圈份量都好多,超大一圈,非常香口。

♢ 🐓韓式爆谷雞粒 $58
爆谷雞粒幾得意,我諗個意思係一啖一粒擺落口,好似食緊爆谷咁~ 雞肉炸粉唔會太厚,咬落去啖啖肉汁,肉質夠嫩滑。呢個價錢有10件,性價比唔錯!

BFF勝在足料大份,超巨型burger絕對可以令你食得滿足😆 百幾蚊可以食到超級飽,手工漢堡黎講性價比OK,可以再訪✅
  • 漁夫之堡
  • 丹麥藍芝士漢堡