大圍 📌 【 +886 台味飯桌仔 】大圍高質台灣菜 🤎 足料熬製湯品呢間台灣餐廳大圍積德里,Menu 內有勁多選擇, 無論堂食同埋外賣,質素都非常穩定,而我就最欣賞佢地足料熬製湯品。今次外賣咗佢哋嘅招牌滷肉飯,相當有驚喜不過冇影相,下次再encore 🤤🤤 Btw , 外賣自取有九折優惠 😎🥢 切片台灣腸 $36台灣腸好有油香,切片上,一口接一口食唔停,好好味喔。🥢 香滷大腸 $28大腸肥瘦得宜,喜歡滷味濃。🥢 紅燒牛肉麵 $68紅燒牛肉麵面質有口感,牛展大大塊,有肉味,湯底濃郁~ 推介。🥣 地瓜雞湯 $36 & 黑蒜頭杏鮑菇雞湯 +$25呢度嘅湯品真係好正,大大碗湯,湯入面仲有雞腿肉,真係好足料,湯相當香濃,絕對係足料熬製。🧋凍台式奶綠 $24🧋 凍日式烤奶 $24 + 椰果 @$4兩杯奶茶飲品我都好喜歡,喜歡它的 茶香、奶香,味道真的唔錯。🔅 呢間高質台灣菜真係好啱我呢 d 眼濶肚窄嘅女孩子 🤭 佢哋嘅湯品真係誠意推介比大家 💞⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠餐廳 🥢【 +886
大圍 📌 【 +886 台味飯桌仔 】
大圍高質台灣菜 🤎 足料熬製湯品

🥢 切片台灣腸 $36
台灣腸好有油香,切片上,一口接一口食唔停,好好味喔。
🥢 香滷大腸 $28
大腸肥瘦得宜,喜歡滷味濃。
🥢 紅燒牛肉麵 $68
🥣 地瓜雞湯 $36 & 黑蒜頭杏鮑菇雞湯 +$25

餐廳 🥢【 +886 台味飯桌仔 】
地點📍 大圍積德里15-17 號龍鳳樓地下 A 舖
消費 💰 $230• 人均 $115@
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
2024-11-26
$64 (Dinner)