2024-09-25 192 views
今日同媽咪黎食素菜,黎到尖沙咀呢間創意素食餐廳,真係估唔到素菜都可以做到咁出色☺️百香芒果烏龍茶 $38唔係死甜,仲有粒粒百香果粒香芋鮮奶(奶)$38日式芥辣蝴蝶蝦(蜂蜜)$78食落口好似蟹柳,表面有炸過 ,點埋個芥末醬,好味意大利香草忌廉天使類(奶)配豬扒$118好特別,係素肉黎,外表同真既豬扒冇分別,個汁係菇湯底,份量都唔小忌廉蘑菇渡湯佐菠菜妙(奶)$98個菜好新鮮,唔會覺得老同柴,配埋個松露湯底,我當湯飲😂New york Cheese Cake $58純素乳酪 $28 甜品我試左cheesecake 口感係比較軟身,cheese 味都夠濃,仲有滿滿既藍莓醬任你查。媽咪試左乳酪,佢話唔錯 Lunch 黎好抵食,同埋平日餐廳都好多人,建議book枱,walk-in 未必有位

百香芒果烏龍茶 $38
唔係死甜,仲有粒粒百香果粒
香芋鮮奶(奶)$38

日式芥辣蝴蝶蝦(蜂蜜)$78
食落口好似蟹柳,表面有炸過 ,點埋個芥末醬,好味

意大利香草忌廉天使類(奶)配豬扒$118

忌廉蘑菇渡湯佐菠菜妙(奶)$98
個菜好新鮮,唔會覺得老同柴,配埋個松露湯底,我當湯飲😂

New york Cheese Cake $58
純素乳酪 $28

媽咪試左乳酪,佢話唔錯