人氣手動好玩韓式漢堡扒,新鮮熱辣🔥客員超細心,唔洗叫都會知道你個氣石唔夠熱,即時幫你轉一舊新既熱石👍🏻每枱每個位有獨立既抽風,完全唔會好大煙,一有煙就吸走左。我覺得食完個身都唔會好大味。我哋叫咗個二人餐($366)兩款漢堡,一款芝士&蒜片,另一款菠蘿🍍&煙肉,另外仲有個泡菜豚肉飯(提提大家細食嘅朋友,記得叫少飯,分類超級無敵足🤗)好容易煎熟,好軟身,唔會乾柴柴💯,而且都好方便,一轉一反就食得👍🏻跟餐會有兩杯嘢飲大大杯同沙律,建議會係凍飲,因為個飯都會有啲辣。(因為我唔係好食得辣😜,但係超級惹我味)㊙️一開頭熱石會非常熱,真係3秒好反轉佢,如果唔係好容易濃,如果你遇到好,會有脆皮焦香效果。推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):8⭐️環境(10⭐️滿):7.5⭐️賣相(10⭐️滿):8⭐️味道(10⭐️滿):8⭐️價錢(10⭐️滿):8⭐️服務(10⭐️滿):8.5⭐️地點(10⭐️滿):8⭐️[福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)]📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖#食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #takeaway #hkfoodpic #delicious #f
人氣手動好玩韓式漢堡扒,新鮮熱辣🔥

推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻
服務(10⭐️滿):8.5⭐️
地點(10⭐️滿):8⭐️

[福岡漢堡扒 (鴻威大廈) (旺角)]
📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下7號舖

#食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #takeaway #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #topcitybiteshk #foodblog #hkblogger #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai