2023-06-02 1006 views
終於同朋友夾到時間一齊嚟影の鳥啦🥰 去到門口位置就見到有 AK Jer 同肥仔嘅打卡位,fans 點可以錯過呀!而店內嘅裝潢以黑色為主調,座位闊落又舒服,可以同朋友坐低聚下舊慢慢享受美食。150分鐘嘅日式半自助放題,每位客人可以點一款主菜,有各式丼飯同鍋物🥘,另外仲有無限追加小吃、串燒、刺身、天婦羅等日式料理,款式選擇多。而且店員都好好,會主動幫我哋加茶呢~✨牛小排丼🍱牛肉薄身好香牛味,加上洋蔥🧅,配上醬汁,好好食😍👍🏻✨香蔥吞拿魚丼🐟吞拿魚蓉配上香蔥,啖啖充滿吞拿魚魚脂濃香。✨刺身沙律🥗沙律菜、蕃茄加上三文魚同胡麻醬,味道清新又開胃👍🏻✨串燒🍢一系列嘅串燒都唔錯㗎,最鍾意喺豚肉蘋果串,豚肉包住蘋果肉,甜甜地嘅蘋果片可以減掉豚肉油膩感!另外,牛舌串同廣島蠔同樣同色,前者爽口軟嫩多汁,後者肥美新鮮,好juicy呢~✨雞軟骨串✨雞皮串✨有頭蝦串✨牛舌串👅✨廣島蠔🦪✨豚肉蘋果串🍎✨黑豚腩串🍖✨大蔥雞肉串✨天婦羅新鮮即炸嘅天婦羅,外皮炸得酥脆可口,上碟仲熱焫焫!最鍾意肉身彈嫩嘅海蝦同甜香嘅蕃薯。✨唐揚雞軟骨粒雞軟骨外酥內脆, 炸得香口乾身。✨刺身赤蝦🦐肉質甜美,而帶子厚切,食落軟嫩鮮甜。油甘魚
牛小排丼
✨牛小排丼🍱
牛肉薄身好香牛味,加上洋蔥🧅,配上醬汁,好好食😍👍🏻
香蔥吞拿魚丼
✨香蔥吞拿魚丼🐟
吞拿魚蓉配上香蔥,啖啖充滿吞拿魚魚脂濃香。
刺身沙律
刺身沙律🥗
沙律菜、蕃茄加上三文魚同胡麻醬,味道清新又開胃👍🏻
串燒

天婦羅
✨天婦羅
唐揚雞軟骨粒
✨唐揚雞軟骨粒
雞軟骨外酥內脆, 炸得香口乾身。
刺身
赤蝦🦐肉質甜美,而帶子厚切,食落軟嫩鮮甜。油甘魚同三文魚都好新鮮,有清爽嘅口感。我哋都忍唔住要再追加呀~
Type of Meal
Dinner